Mange ser et problem i huset sitt og tenker umiddelbart å ringe en altmuligmann eller annen profesjonell for å ta seg av det. Selv om dette kan være nødvendig for noen av de større jobbene, er de rett og slett for dyre å stole på for alt. Mange mindre ting kan du takle; å gjøre ditt eget hjem forbedring er billig og enklere enn du kanskje tror. Bare følg disse tipsene.

Ikke overse tilsetningen av lagringsplass til ditt nye eller eksisterende hjem. De fleste hjem mangler stort sett lagringsplass. Legg innebygde bokhyller til stuen eller spisestuen. Gjør et kosteskap i nærheten av kjøkkenet til et matkammer. Små endringer og tillegg vil virkelig legge opp.

Noen ganger kan små rom være dystre, men det trenger ikke være slik. Bare la litt solskinn komme inn! Åpne gardinene og rengjør vinduene til de glir! Et rom ser gjerne større ut når det er rikelig med naturlig lys. Mal veggene dine i en farge som er blek og ikke har et rotete hjem. Med noen få viktige endringer vil du oppdage at selv det minste rommet kan føles større.

Alder den nye veggpanelen noen dager før du installerer den. Ny panel lagres vanligvis på lageret i store tett komprimerte hauger. Når de enkelte delene fjernes fra disse haugene og utsettes for luftfuktighet, krymper de noen ganger. Å gi deg en aldringsperiode på noen dager i hjemmet ditt, vil hindre deg i å lide konsekvensene av svinnet.

Prøv ditt beste for å fargekoordinere rommene når du skal male dem på nytt. Du vil ikke kaste folk av når de kommer til ditt hjem med farger som ikke stemmer overens. Du vil vise folk at du kjenner stil, en av de beste måtene å gjøre dette på er med en god fargekombinasjon.

Forbedringer av hjemmet ditt vil ikke betale deg tilbake med en gang. Ikke gjør noen oppgraderinger eller forbedringer av hjemmet ditt hvis du skal flytte på mindre enn tre til fem år. Dette er nå tidsrammen det tar for å få tilbake kostnadene for oppgraderingene du gjør.

Landskapsarbeid kan enkelt tilføre verdi til hjemmet ditt ved å skape fortauskant. Busker og hekker er generelt rimelige og enkle å vedlikeholde. Trær, derimot, anbefales ikke av mange grunner. For det første gjør umodne trær lite for å forbedre attraktiviteten til en hage, mens modne trær ofte er veldig dyre.

Bytt ut benkeplater på bad og kjøkken med nye marmor- eller granittplater. Over tid vil benkene slites, spesielt hvis de er laget av laminat. Eldre hjem kan ha utdaterte teller. Ved å bytte ut tellerne vil du forbedre øyeappellen og hjemmeverdien uten å bruke mye penger.

Med disse tipsene bør du ha en god ide om hva du skal gjøre for grunnleggende forbedring av hjemmet. Ved å bruke rådene du får, kan du spare mye penger og føle deg mer dyktig hjemme. Enten du reparerer noe ødelagt eller legger til noe helt nytt, kan du spare penger og være stolt av å gjøre ditt eget hjem.

Gjør Hjemmeforbedring Et Snap